Chemical-net by Kontari & Son

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των βιομηχανικών χημικών πρώτων υλών για τους τομείς των επιχρισμάτων, των υφασμάτων- μη υφασμένων και πλαστικών. Η έδρα μας βρίσκεται στην Αθήνα σε ιδιόκτητο συγκρότημα γραφείων. Διατηρούμε επίσης υποκατάστημα (γραφείο) στη Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς της Βόρειας Ελλάδας. Η εταιρεία εξυπηρετεί επίσης τις αγορές της Αλβανίας και της Κύπρου και άλλων αγορών των Νοτίων Βαλκανίων κατά περίπτωση.

Υπηρεσίες

Το προσωπικό μας αποτελείται από χημικούς μηχανικούς και χημικούς, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να παρέχουν πλήρη επιστημονική υποστήριξη και καθοδήγηση στους πελάτες μας. Ο λόγος της επιτυχίας μας στην προώθηση νέων πρώτων υλών έγκειται στη δέσμευσή μας με τον πελάτη πριν από την πώληση. Είτε πρόκειται να δοθεί δοκιμαστικό δείγμα, είτε για μια νέα σύνθεση ή για την ανάπτυξη ενός εντελώς νέου προϊόντος, οι άνθρωποι μας είναι πλήρως καταρτισμένοι ώστε να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν τη διαδικασία. Έχουμε το δικό μας εργαστήριο για τη διεξαγωγή πειραμάτων σχετικά με, π.χ., μια νέα σύνθεση και για τον έλεγχο ποιότητας του νέου προϊόντος, εάν αυτό είναι απαραίτητο.

Μετά από αυτές τις αρχικές δραστηριότητες πριν από την πώληση, φροντίζουμε να εκτελέσουμε τις παραγγελίες με ακρίβεια και να βελτιστοποιήσουμε τη διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας για να αποφύγουμε μελλοντικές ελλείψεις στην προμήθεια. Είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι με τους πελάτες για να λαμβάνουμε σχόλια και να καλύψουμε τις πιθανές μελλοντικές ανάγκες τους.

Οι συνεργάτες μας

Οι συνεργάτες μας είναι εργοστάσια πρώτων υλών που βρίσκονται κυρίως στην Ευρώπη. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες μας για νέα προϊόντα, εξελίξεις στην αγορά και ζητούμε τη συμβουλή τους σε ειδικά έργα, εάν είναι απαραίτητο. Το προσωπικό μας επισκέπτεται συχνά τους χώρους παραγωγής των συνεργατών μας για να εκπαιδεύεται στα προϊόντα τους.

Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν πιστοποίηση ISO.

Σύντομη Ιστορία

Το 2008, η κα Κόνταρη Σταυρούλα (Ρούλα) αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της εταιρεία διανομής - CHEMICAL NET - μετά από δύο δεκαετίες εμπειρίας σε βασικούς ρόλους πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες. Τότε η εταιρεία που ίδρυσε απασχολούσε μόνο ένα άτομο και ενοικίαζε ένα μικρό γραφείο.

Μετά από έξι χρόνια, το 2014, η εταιρεία μετονομάστηκε σε S. KONTARI & SON, μετακόμισε σε νέα γραφεία και πρόσθεσε τέσσερα ακόμη άτομα στην ομάδα. Εκείνη την εποχή, ιδρύθηκε το παράρτημα της Θεσσαλονίκης καθώς η ζήτηση στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας αυξανόταν.

Στα τέλη του 2020 η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή του δικού τους νέου συγκροτήματος γραφείων το οποίο περιλαμβάνει:
- Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για δοκιμές, δημιουργία συνταγών, σύνθεση νέων προϊόντων και όλων των ειδών πειράματα.
- Ανεξάρτητος χώρος για προετοιμασία και ανάμιξη δείγματος.
- Άφθονος χώρος γραφείου για προστεθούν περισσότερα άτομα στην ομάδα.

Με αυτήν την επένδυση η εταιρεία επιδιώκει να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς για τα υπάρχοντα προϊόντα τους, να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της και να προσφέρει μια ξεχωριστή υπηρεσία προσαρμοσμένη για κάθε πελάτη.